З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Мовні курси у Зоненберзі (Німеччина)

Цього літа учень 7- Б класу Мазуркевич Максим та учениця 8- ЮМ класу Чорноконь Марія стали учасниками мовних курсів у Зоненберзі, містечку, що знаходиться у Нижній Саксонії (Німеччина). Разом з ними навчались ще 99 дітей із 20 країн: Китаю, Пакистану, Словенії, Чехії, Бразилії, Росії та ін. Заняття на курсах проводилися кваліфікованими викладачами. Звичайно, всі вчителі були носіями німецької мови. До навчальної програми, обов'язкової для всіх, входили також країнознавчі екскурсії у Геттинген, Вольфсбург, Гослар, Вернігероде, Брауншвайг та Ганновер. Наприкінці курсу учні мали можливість скласти іспити різних рівнів та отримати сертифікати міжнародного зразка та підтвердження про проходження курсу.

Після занять та у вихідні дні команда кураторів (учителів - вихователів) пропонувала різноманітну програму зі спортивними та розважальними заходами. Гете-Інститут надав необхідні для цього матеріали та обладнання. У спортивній програмі були представлені футбол, бадмінтон, настільний теніс, більярд, плавання, пішохідні прогулянки, катання на літній ковзанці. Іншими видами організації вільного часу були майстрування, театральна гра, відеофільми, дискотеки, мандрівки околицями, вечірки під відкритим небом.

У Зоненберзі навчались учні віком від 12 до 14 років, тому на курси їх супроводжували вчителі німецької мови тих шкіл, де вони навчаються. Мазуркевича Максима та Чорноконь Марію супроводжувала учитель німецької мови школи-ліцею №7 Носик Ольга Григорівна. Учителі з різних країн мали змогу підвищити свою кваліфікацію та були учасниками всіх програм курсів.


Дата: 2012-09-13 09:34:45


Останні новини закладу