З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Moлодіжні курси Гете-Інституту 2017
 
Цьогорічний конкурс Гете-Інституту був надзвичайно успішним для учнів нашого закладу: 5 учнів ліцею вибороли право поїхати влітку до Німеччини на тритижневі мовні курси Гете-Інституту. Це Араго Єгор (7-А), Зарічанська Каріна (8-МЮ), Кривонос Анастасія (9-ЛЮ), Альчук Іван (9-Е) та Михайловський Денис (10-Л).
Троє учнів 10-их класів (Ковальчук Софія (10-Л), Араго Гліб (10-Л) та Мельничук Влад (10-Е) ) стали учасниками десятиденного семінару у м. Геттингені (ФРН). 
Учениця 8-МЮ класу Таран Марія в липні працюватиме в таборі Гете-Інституту (м. Друскінінкай, Литва) з фахівцями з Німеччини над створенням кінофільмів. 
 
Слід відзначити, що в цьому році тема конкурсу „MeineErfindung" була надзвичайно важкою: учасникам потрібно було описати свої винаходи. Наші учні запропонували дуже цікаві речі: це куртка-рюкзак; прозорі кишені; стелі, покриті фольгою; смартфон у ролі мікроскопа; прапор світу та ін. 
Учениця 10-Е класу Безвенюк Вікторія разом із учнями Польщі та Німеччини працюватиме на семиденних воркшопах на тему „Flüchtlinge" («Біженці»), які проводитимуться в Україні, у Польщі (липень 2017 р.) та в Німеччині (жовтень 2017р.) 
 

Дата: 2018-03-14 23:15:26


Останні новини закладу