З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Знай наших!
 
Вітаємо авторський колектив учителів нашого закладу Рублю Т.Є., Щеглову Т.Л., Мед І.Л. Їхні підручники з інтегрованого курсу «Мистецтво 1 клас» і «Мистецтво 2 клас» створені відповідно до Нового Державного стандарту початкової загальної освіти НУШ і стали переможцями державного конкурсу. Підручники входить до науково-методичного комплекту, який містить для учнів альбоми з малювання й робочі зошити з музики, для вчителів календарні та поурочні плани. 
Ці матеріали надруковані у всеукраїнському науково-методичному журналі «Мистецтво та освіта» (№1 і 2, 2018). 
З метою методичного супроводження процесу здійснення вибору закладами освіти підручників НУШ, видавництво «Ранок» у лютому і 2019 року провело ряд заходів, учасниками яких були наші вчителі.
14 лютого з теми «Особливості викладання курсу «Мистецтво» у 1 класі. Комплексний підхід до формування мистецьких навичок» і 26 лютого з теми «Розвиток предметних компетентностей на уроках мистецтва», спікером онлайн вебінару виступила Рубля Т.Є. Показником зацікавленості запропонованого підручника стали більш ніж дві тисячі лише офіційно зареєстрованих слухачів виступу.
21 лютого у м.Запоріжжя Мед І.Л. у рамках воркшопу «Підручники Нової української школи» провела кілька презентацій авторського науково-методичного комплекту з інтегрованого курсу «Мистецтво» для вчителів міста й області.
Заходи відбулися в контексті впровадження НУШ і надали педагогам можливість розширити уявлення про нові модернізовані підручники та навчально-методичні посібники, рекомендовані МОН України для використання в закладах освіти, зорієнтуватись у виборі підручників та посібників,поспілкуватись з авторами підручників і безпосередньо від них отримати рекомендації щодо особливості здійснення навчальної діяльності за означеною навчальною літературою.
 
 
 
 
 
 

Дата: 2019-03-17 11:20:32


Останні новини закладу