З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Проект «Школи:партнери майбутнього» Літній табір PASCH в місті Адана (Туреччина)

Учень нашої школи Максим Мазуркевич став одним із переможців у конкурсі Гете-Інституту «Світ мрій». Його презентація власних фотографій та його мистецька концепція сподобалась членам журі і його разом з іншими 9 учнями шкіл-партнерів України запросили в мистецько-юнацький табір в Туреччині . Головними організатором табору були Гете-Інститут в Анкарі та Гете-Інститут в Києві . З 16 по 29 червня українські учні разом з 35 учасниками із 20 PASCH- шкіл Туреччини навчались у школі мистецтв в місті Адана. На учасників чекали багатопрофільні семінари з професійними лекторами з Німеччини , мовні заняття з 6-ма вчителями спеціальності « Німецька як іноземна» Університету Йєна, і звісно ж різнобарвна програма вільного часу. Проживали учні протягом усього часу в щойно збудованому приватному молодіжному гуртожитку, що знаходиться в центрі міста
Адана - 4-е за величиною місто Туреччини. У ній знаходиться і найстаріший у світі діючий міст, якому більше 300 років , і смарагдові річки , і надзвичайної краси мечеті.

2 тижні учні фотографували , малювали та моделювали одяг. Найбільше вразили учасників їхні творчі наставники, які вчили експериментувати і не боятися бути смішними. Закінчився курс грандіозною виставкою творчих робіт.

 

 


Дата: 2014-07-14 13:47:52


Останні новини закладу