З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Психолого–педагогічний консиліум в п’ятих класах

21 листопада 2018 року відбувся психолого-педагогічний консиліум «Психолого -педагогічний супровід наступності та адаптації учнів 5 класу».
 
Класні керівники акцентували увагу на особливостях класних колективів. Відгуки вчителів, які працюють з даною категорією дітей, дозволяють стверджувати, що 5-ті класи - це сформовані колективи зі своїми традиціями і особливостями. Учні володіють необхідною сумою знань, умінь і навичок для успішної адаптації в основній ланці школи.
 
Соціально-психологічна служба у складі соціального педагога Прокудіни Г.Ю. та психолога Гончаренко С.В. ознайомила присутніх з характеристикою молодшого підліткового віку та з результатами дослідження перебігу адаптаційного процесу в 5 класах та закликала враховувати індивідуальні та психологічні особливості школярів.
 
Заступник директора Очеретнюк Людмила Іванівна підсумувала всі виступи та зазначила, що успішній адаптації учнів 5-х класів до навчання в основній школі сприятиме цілеспрямована координація дій учителів, їхній професіоналізм і досвідченість.
 
 
 
 
 
 

Дата: 2018-11-22 22:31:52


Останні новини закладу