З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
ПЕРШІ ПЕРЕМОГИ

22-24 жовтня 2013 року в Києві у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» працювала V Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті».
Організатори виставки виступили: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ».
Виставка представила 796 навчальних закладів, наукових установ, методичних центрів, регіональних та муніципальних органів управління освітою, видавництв, підприємницьких структур, що забезпечують засобами навчання галузь освіти з 27 усіх регіонів України, а також учасників з Китайської Народної Республіки, Росії, США та Франції.
Відбулось 109 науково-практичних конференцій, семінарів, круглих столів, майстер-класів, презентацій, на яких відбувався обмін досвідом практичної роботи та здобутками кращих навчальних закладів.
Національна виставка «Інноватика в сучасній освіті» за своїм фаховим і науковим рівнем, поставленими на розгляд проблемами сучасного розвитку галузі освіти та чисельністю учасників є однією з найбільш рейтингових та широкомасштабних освітянських виставок в Україні. Тому перемога, здобута в даній виставці-презентації є свідченням того, що наш навчальний заклад плідно працює над удосконалення процесу навчання і виховання, упровадженням інформаційних технологій і педагогічних новацій у практичну роботу школи. Навчальний заклад: загальноосвітня школа І-ІІ ступенів-ліцей №7 Вінницької міської ради нагороджений дипломом лауреата конкурсу І ступеня в номінації « Інноваційний розвиток Шкіл майбутнього - стратегічний поступ української освіти» за роботу «Модель інноваційної школи як основа багатовекторного випереджаючого розвитку навчального закладу» (автори Романова Г.О., Мед І.Л.).

 

  

 

 


Дата: 2013-10-23 22:17:53


Останні новини закладу