З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Екологічний марафон

- З 16 по 19 лютого учні 9Е класу Єнік Еліна, Щербаков Ігор, Кулижський Юра та їхній класний керівник Білан Людмила Степанівна взяли участь у міжнародному конкурсі «Intel Eco Україна» та стали фіналістами конкурсу. Тема «Шумове забруднення м. Вінниці та шляхи його зменшення» .

- Вітаємо фіналістів Національного туру Міжнародного конкурсу молодіжних проектів з енергозбереження « Енергія і середовище», який відбувся з 29 лютого по 1 березня 2016 на базі Національного еколого-натуралістичного центру в м.Києві.

- Учні 9-Е класу Лівандовська Катерина, Семенюк Андрій, Тауткевичюс Яна представляли роботу «Проект із заміни існуючих світильників на світильники на основі LED- технологій у нашому навчальному закладі».

- Спеціальним призом нагороджені учні 9-Е класу : Безвенюк Вікторія, Бекас Назарій та Данилюк Дар’я, які стали фіналістами національного етапу міжнародного конкурсу на здобуття «Стокгольмського Юнацького Водного Призу». Фінальний етап конкурсу відбувся 4-7 квітня 2016 р. в м. Києві. Учні та їхній керівник Білан Л.С. отримали подяку Міністерства екології та природних ресурсів України.

всеукраїнський науково-технічний конкурс
Шумове забруднення у Вінниці

проект заміни існуючих світильників

національний етап міжнародного конкурсу

фінальний етап конкурсу

Дата: 2016-04-18 18:54:28


Останні новини закладу