З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Тиждень німецької мови
 
З 05.12. по 09.12.2016 в навчальному закладі відбувся тиждень німецької мови.
 
Минулий тиждень в закладі було оголошено тижнем німецької мови. Для учнів школи-ліцею №7 було організовано і проведено ряд виховних заходів. Наймолодші школярі готували ілюстрації за мотивами німецьких казок. Впродовж тижня діяла виставка малюнків «У світі німецьких казок». 
 
А от старшокласники-стипендіати Гете-Інституту, які цього року були в літніх мовних таборах Німеччини, підготували виставку власних фотографій «Прекрасна Німеччина»/«Das schöne Deutschland». На перервах вони розповідали одноліткам німецької мовою про побачене та пережите за кордоном.
 
Так як в країнах Європи зараз передріздвяний час, то й наші учні мали нагоду розучити німецькі різдвяні пісні, познайомитися з традиціями святкування в Німеччині, скуштувати різдвяних смаколиків. А учні третього класу лише знайомилися з поняттями Advent, Weihnachten, Silvester на тематичних уроках «Перед Різдвом».  
 
Учні 6 -их класів взяли участь у граматичному квесті «Назад в минуле» і продемонстрували чудові знання минулого часу.  
 
Всі учні закладу на перервах могли поспівати в караоке німецьких пісень, які вони постійно вивчають на уроках. «Караоке на перерві» пройшло в атмосфері абсолютних веселощів - учні не тільки співали, а й підтанцьовували. 
 
Але найяскравішою подією була виставка різдвяних календарів - Adventskalender. Такий календар традиційно виготовляють або купують в Німеччині і він має 24 дверці, в кожній заховані солодощі чи подарунки. Наші учні також виготовили такі календарі. Їхній фантазії і креативу не було меж. 
 
За підготовку заходів відповідали вчителі Носик О.Г., Кац Р.М., Задорожна Л.І. та Десятник Т.О. 
 
Ми вдячні усім учням та колегам закладу за участь у тижні німецької мови! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дата: 2016-12-16 20:28:15


Останні новини закладу