З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Зустріч координаторів проекту «Школи: партнери майбутнього» (PASCH)

З 12 по 14 лютого 2020 р.у Гете-Інституті (м. Київ) відбулася щорічна зустріч координаторів проекту «Школи: партнери майбутнього» (PASCH). У перший день проводився семінар «Goethe-Zertifikat В2», модератором якого була Наталка Кляйнерт. Goethe-Zertifikat B2 - це іспит з німецької мови для підлітків та дорослих. Він підтверджує просунутий рівень володіння мовою та відповідає четвертому рівню (В2) за шестирівневою шкалою компетенцій Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти. Goethe-Zertifikat В2 є обов'язковою вимогою для українських школярів, котрі бажають навчатися в Німеччині після закінчення 11-ти класів української школи. 
13.02. під керівництвом референта з Німеччини Петера Пюркхауера учасники семінару плідно працювали над темою «Проектний менеджмент та школа». В основі проектного менеджменту - поєднання найсучасніших наукових знань і технологій з практичними навичками. Він орієнтований на отримання найбільш ефективного результату в ході реалізації проекту. Управління проектами - не суха наука, а жива методологія організації, планування і координації використання людських і фінансових ресурсів протягом всього життєвого циклу проекту.
14.02. відбулося планування та обговорення міжшкільних проектів на наступний навчальний рік. Тема проектної роботи нашого закладу та двох інших партнерських шкіл з Ужгорода та Херсона „Retten wir die Bäume" - наукове дослідження ролі дерев у містобудуванні та акції з їхнього порятунку.
 
 
 

Дата: 2020-02-24 01:52:12


Останні новини закладу