З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Щорічна зустріч директорів шкіл-партнерів Гете-Інституту
 
У щорічній зустрічі директорів шкіл - партнерів Гете-Інституту взяв участь директор школи-ліцею №7 м.Вінниці Олександр Григорович Сухомовський. Зустріч відбувалася 31 жовтня - 3 листопада 2017 року у Києві. Традиційний аналіз діяльності за 2017 рік разом з учасниками проводили директор Гете-Інституту в Україні Беате Кьолер та референт проекту «Школи:партнери майбутнього» Вайкко Фрауенштайн. Важливу роль відвели і планам на майбутнє та перспективам у 2018 році.
Для поважних гостей було проведено кілька презентацій, а саме «Міст до вищої освіти», стипендіальної програми DAAD, Спільного Українсько-Німецького Факультету Машинобудування НТУУ ім. Ігоря Сікорського і Університету Отто фон Геріке, Магдебург.
Але найбільш урочистим моментом було підписання продовження договорів співпраці між PASCH-школами та Goethe-Institut. Для підписання офіційних документів директори шкіл-партнерів зібралися у Посольстві Німеччини в Україні. Там на них чекали високоповажний доктор Ернст Райхель, Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні, Ганна Новосад, начальник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Міністерства освіти і науки України та Беате Кьолер, директор Гете-Інституту в Україні.
На завершення учасникам зібрання Володимир Волик, координатор року мов, презентував заходи і проекти в рамках Українсько-німецького року мов 2017/2018.
Ми раді продовженню співпраці з Гете-Інститутом і орієнтовані на численні результати!
 
 
 
 
 
 

Дата: 2017-11-08 22:18:19


Останні новини закладу