З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

До Вінницької школи-ліцею №7 повертається випускник Олександр Каплінський. Але не такого повернення бажали його батьки та близькі.

На честь Героя 19 березня на фасаді закладу було встановлено меморіальну дошку. Олександр назавжди залишиться в наших серцях!

Відкриття меморіальної дошки на честь вінничанина Олександра Каплінського, який віддав життя за незалежність України в зоні бойових дій на Сході, відбулося під час мітингу. На заході були присутні члени родини загиблого, однокласники, бойові побратими, представники влади, учителі та учні школи – ліцею №7, яку майбутній Герой закінчив 1996 року.

35-річний майор Національної Гвардії Олександр Каплінський загинув у листопаді 2014р. під час мінометного обстрілу проросійськими бойовиками блокпоста біля Золотого на Луганщині.

Відкриття меморіальної дошки в рідній школі — подія важлива насамперед для майбутніх поколінь. Однокласник бійця Артур Власюк та заступник командира військової частини 3008 Нацгвардії Віталій Шум розповіли, що пам'ятають Олександра як дуже доброго, порядного і цілеспрямованого хлопця.

Завдяки таким людям, сьогодні у нас над головою мирне небо, на вулицях тиша і ми не задумуємось, що триває війна. Олександр назавжди залишиться в серцях вінничан. Вічна йому пам'ять.

- Єдине, про що прошу в Господа Бога, — це миру , злагоди і спокою Україні, - сказав під час виступу директор школи-ліцею №7 Олександр Сухомовський. Заступник міського голови Вінницької міської ради Андрій Рева та заступник директора департаменту освіти і науки ОДА Андрій Лисак зазначили, що влада робитиме все, аби родина Олександра Каплінського повсякчас відчувала підтримку.

Бог забирає до себе кращих. Вони завжди будуть нагадуванням кожному з нас про те, як потрібно любити та захищати свою Батьківщину.


Дата: 2015-03-22 22:46:34


Останні новини закладу