З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Офіційне вручення сертифікатів за проектом „Studienbrucke“ («Міст до навчання»)

31 стипендіат проекту „Studienbrucke“ («Міст до навчання») із шкіл-партнерів міст Вінниці, Одеси та Харкова були запрошені на офіційне вручення сертифікатів, яке відбулося 26 листопада 2012 року у великому залі Ґете-Інституту у м. Києві.

Стипендіатів привітали заступник директора Гете-Інституту у Києві пані Петра Кьопельмаєр, керівник відділу культури німецького посольства в Україні пан Дірк Лехельт та референт проекту «Школи: партнери майбутнього» Вайко Фрауенштайн.

27 листопада 2012 року відбулися індивідуальні консультації в DAAD щодо навчання в Німеччині.

Проект „Міст до навчання“ пропонує стипендіатам мовні курси у центрах вивчення німецької мови від Ґете-Інституту, консультації від DAAD, міжкультурний тренінг та іспити по закінченню курсів.

Таким чином проект будує міст між школою та навчанням у німецькому університеті, покращує знання учнів з німецької мови та робить можливим після закінчення 2-го курсу вищого навчального закладу в Україні вступ до вищих навчальних закладів Німеччини без додаткової підготовки та вступних іспитів.

Проект «Міст до навчання» орієнтований на школярів із вагомими досягненнями у навчанні, які планують навчання в Німеччині за технічними та природничими спеціальностями.


Дата: 2012-12-10 22:28:42


Останні новини закладу