З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Наше свято!
 
15 травня 2017 р. у Вінницькому музично-драматичному театрі ім. М. Садовського відбулося традиційне Свято школи-ліцею №7, на якому учнівський та педагогічний колективи підбили підсумки роботи за рік та відзначили найкращих. Так директор творчо звітував перед батьківською громадськістю.
На свято завітали почесні гості - доктор філософських наук, доцент, Директор ВТЕІ КНТЕУ, Заслужений працівник освіти України Замкова Наталія Леонідівна, перший проректор з науково-педагогічної роботи по організації навчального процесу та його науково-методичного забезпечення ВНТУ, доктор технiчних наук, професор Романюк Олександр Никифорович, проректор з наукової роботи ДонНУ ім. В. Стуса, доктор економічних наук, професор Хаджинов Ілля Васильович.

В урочистій атмосфері директора закладу Олександра Григоровича Сухомовського нагородили медаллю «За вірність традиціям». Відзнаку керівнику закладу вручили громадські діячі Андрій Нечипорук та Андрій Сірак, які мають державні та бойові нагороди за волонтерську діяльність.

Під час свята відбулася інавгурація новообраного президента парламенту ліцею.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Дата: 2017-05-16 22:46:53


Останні новини закладу