З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
«Я маю право, я зобов'язаний»

12.12.15 у стінах ДонНУ відбувся правовий турнір «Я маю право, я зобов'язаний». У змаганнях взяло участь 38 гравців, які представляли 8 вінницьких шкіл, які об'єдналися у 7 команд.

Турнір проходив у запеклій боротьбі, яка точилася між командами під час трьох відбіркових, двох півфінальних боїв, бою за третє місто та фінального бою.

Учасник відповідали на запитання щодо правових термінів, висловлювань відомих юристів і діячів з правових питань, на фото- та відео-запитання, розгадували правові загадки щодо ситуацій, описаних у літературних творах.

Гравці порадували гарними знаннями та активним обговоренням питань. Своїми враженнями та емоціями гравці змогли обмінятися під час кава-брейку.

До півфіналу вийшли команди: "Ліцеїсти" (НВК І-ІІ ст. школа-ліцей №7 ВМР), "Правознавці" (ЗШ І-ІІІ ступенів №31 ВМР), "Переможці" (Клуб юного юриста) і "Лідери" (ЗШ І-ІІІ ступенів №3 ім. М. Коцюбинського ВМР).

У запеклій боротьбі до фіналу пробилися команди "Ліцеїсти" і "Правознавці".

У грі за третє місце перемогу здобула команда "Переможці" Клубу юного юриста!

За результатами цього останнього раунду перемогу виборола команда "Ліцеїсти" (НВК І-ІІ ст. школа-ліцей №7 ВМР)(Храпа Дмитро 10-ЛЮК, Стасюк Олександр 10-ЛЮК, Іван Карлащук 9-ЮК,Семенчук Анастасія 9-ЮК, Савчук Анастасія 9-ЮК, Андрій Шеквчук 9-ЮК) !

Учасники та переможці за підсумками правового турніру отримали сертифікати та заохочувальні призи.

Докладніше: //vk.com/yurclub_donnu_edu


Дата: 2015-12-15 23:14:37


Останні новини закладу