З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Декадник іноземної мови

 

З 18.11.2013р. по 29.11.2013р. в закладі триває декадник іноземної мови.
В рамках декадника іноземної мови в закладі відбулися:
- 20 листопада у середній і старшій школі відбувся конкурс «Карооке на перерві»! Як ми знаємо, музика - це той інструмент, який руйнує стіни, знищує бар'єри, долає непорозуміння та об'єднує людей. Учні закладу співали пісні своїх улюблених виконавців англійською мовою, підтримували бурхливими оплесками не тільки своїх однокласників, але й вчителів. Музика дійсно єднає людей!
А для ліцеїстів старшої школи був проведений мовний конкурс «I know it all» (мовні перегони), який сприяє актуалізації знань учнів з предмету. Переможцем конкурсу стала команда учнів 10ЛЮ класу.
- 22 листопада відбулася зустріч - презентація учнів 9-11 класів з представником університету Річмонда (Канада), координатором міжнародних студентських програм Тоні Каріганом та представником Азіатського Тихоокеанського університету технологій та іновацій Нурул Свакіріл Магді (Малайзія).
Під час презентації учні закладу мали можливість спілкуватися англійською мовою та отримати інформацію про умови вступу і навчання в університетах Канади та Малайзії, які входять в рейтинг кращих університетів світу.
Декадник триває!!!

 

 


Дата: 2013-11-23 17:59:16


Останні новини закладу