З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Міжнародний форум-презентація «Інноватика в сучасній освіті»

21-23 жовтня 2014 р. у Київському Палаці дітей та юнацтва відбувся VІ Міжнародний форум-презентація «Інноватика в сучасній освіті», організаторами якого виступили Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ». Міжнародний Освітній Форум –це масштабний комплексний захід галузі освіти України, якийоб'єднав:

виставку національних і закордонних навчальних закладів;

експозицію виробників і дистриб'юторів навчального обладнання та техніки, програм та рішень для освіти;

науково-практичні конференції, семінари, презентації;

конкурси для закладівосвіти, підприємств.

До участі у форумі залучились 573 навчальні заклади різних рівнів і форм власності, наукові установи, навчальні центри, регіональні та муніципальні органи управління освітою, видавництва, фонди, бізнес-структури, підприємства, що працюють на терені освіти, міжнародні установи й представництва.

«Інноватика в сучаснійосвіті» - єдиний професійний форум освітніх, наукових і науково-технічнихінновацій в Україні, на якому широко представлені інноваційні досягнення галузі освіти.

Тому отримання нашим навчальним закладом Диплома І ступеня у номінації «Інноваційні засоби навчання, програми, проекти та рішення для впровадження в систему освіти» (Сухомовський О.Г., Нечипорук Л.Ф., Мед І.Л.) є високою оцінкою роботи вчителів початкової школи закладу, як і всіх учителів школи-ліцею № 7, у напрямку оновлення системи освіти та переходу на більш якісний європейський рівень надання освітніх послуг.

Вітаємо заклад з перемогою!


Дата: 2014-10-27 08:05:26


Останні новини закладу