З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Академія НАТО
 
8-9 грудня 2016р. у м.Вінниця відбувся захід Академія НАТО «Встановлення довіри для України: досвід НАТО у примиренні через інформування та діалог».
Урочисте відкриття заходу відбулося у приміщенні Вінницької обласної наукової бібліотеки ім.К.А.Тімірязєва. В ньому взяли участь представники дипломатичних установ, визнані вітчизняні експерти в сфері міжнародних відносин та безпекової політики, студенти, аспіранти провідних навчальних закладів з різних регіонів України.З доповідями виступали: асоційований науковий співробітник Програми по Росії та Євразії Королівського інституту міжнародних відносин «Chatham House» Джеймс Шерр, заступник посла США в Україні Джордж Кент, директор Центру геополітичних досліджень Черноморського регіону (м.Тбілісі, Грузія) Ніка Чітадзе, аналітик із зовнішньої та безпекової політики Українського незалежного центру політичних досліджень Віталій Мартинюк та інші.
Академію присвячено експертному та молодіжному обговоренню досвіду НАТО в області примирення і побудови миру, включаючи інформаційні інструменти та міжлюдські комунікації.
Від нашого закладу в заході взяли участь ліцеїсти юридичного відділення Оттерсон Ілонна та Сосюк Олександр.
 
 
 
 

Дата: 2018-03-14 23:34:47


Останні новини закладу