З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Вінницькі освітяни зустрілися з волонтерами Корпусу Миру США

 

Учителі англійської мови Вінницьких освітніх закладів №1 та №7 поспілкувалися з учасниками дипломатичної програми Корпусу миру США Майклом Діксоном та Маргарет Хенкамп. Зустріч відбулася 30 та 31 жовтня в рамках співпраці між Вінницьким міським Департаментом освіти та ГО «Подільська агенція регіонального розвитку». Метою стала спільна робота педагогів та волонтерів над створенням платформи для кращого культурного і ментального взаєморозуміння.

Під час зустрічі Майкл Діксон презентував ілюстровану розповідь про власну країну, демонструючи власне бачення рідного краю, відображене через об'єктив фотоапарата. «Travel: Going to America» - це презентація про звичайні та неординарні місця США, які показують країну не лише як світового політичного та економічного гіганта, а як край прекрасних ландшафтів та талановитих людей. Пан Діксон як американський архітектор, який спеціалізується на реставрації історичних споруд, продемонстрував ряд робіт, виконаних за його кресленнями та ескізами.

Маргарет Хенкамп провела майстер-клас, присвячений проблемі долання стресових ситуацій у педагогічній діяльності. Її праця («Alternitive Health Methods for Teachers. Relising Stress») дозволяє переглянути загальновідомі та стереотипні твердження про природу, джерела і наслідки сресових ситуацій. Пані Хенкамп говорила про причинно-наслідковий зв'язок між сферою емоцій і почуттів та фізіологічними процесами. Зокрема, біль і дискомфорт, на її думку, можуть бути наслідком пережитої агресії, гніву або занадто глибокого відчуття провини.

«Ми повинні приймати себе такими, які ми є», - радить Маргарет Хенкамп. - Часто ми стаємо причиною ряду власних проблем, навіть не усвідомлюючи того».

 

 

 


Дата: 2013-11-19 22:23:21


Останні новини закладу