З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Сучасні заклади освіти
 
  У Київському Палаці дітей та юнацтва 16-18 березня 2017 року відбулася VIII Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та V Міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu» . Організаторами виставки виступили компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.
  На виставці представлено понад 700 навчальних закладів з різних регіонів України, а також заклади та агенції ближнього та дальнього зарубіжжя.
  16 березня під час проведення науково-практичних конференцій, тематичних семінарів, круглих столів, презентацій та майстер-класів освітяни й науковці з різних регіонів країни обговорювали нагальні проблеми розвитку освіти. Школу-ліцей № 7 м. Вінниці представляли директор закладу Сухомовський О.Г., заступник директора Романова Г.О., учитель технологій Костишина О.М., соціальний педагог Макарян Д.С.. Тема доповіді, з якою виступила заступник директора з науково-методичної роботи Романова Г.О., «Партнерство як інноваційний шлях розвитку ліцею».
  Майстер-клас «Виготовлення квітів з фоамірану», проведений Костишиною О.М., зібрав десятки зацікавлених.
  Представлена на конкурс робота «Партнерство як інноваційний шлях розвитку ліцею» (творча група по підготовці роботи: Десятник Т.О., Ільченко Г.В., Макарян Д.С., Романова Г.О., Янкавець О.О.) отримала золоту медаль і диплом виставки.
 
 
 
 
 
 

Дата: 2017-03-19 18:48:01


Останні новини закладу