З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Зустріч директорів шкіл-партнерів за програмою Гете-Інституту «Школи-партнери майбутнього»

Чергова зустріч директорів шкіл-партнерів за програмою Гете-Інституту «Школи-партнери майбутнього» цього року відбулась у столиці Баварії, місті Мюнхені.

На зустрічах із співробітниками центрального відділення Гете-Інституту, яке знаходиться саме у м.Мюнхені, із представниками Баварського державного міністерства навчання і культів та Баварської спілки вчителів розглядались питання освіти та підвищення кваліфікації вчителів німецької мови , управління якістю та забезпечення якості мовного навчання , міжнародне співробітництво, робота у школі за кордоном.

Директорам шкіл-партнерів була представлена баварська системи шкільної освіти, її особливості та успіхи; вивчення іноземної мови у початковій школі.

Учасники програми мали змогу відвідати навчальні заклади Мюнхена: гімназію з поглибленим вивченням природничих наук і технологій Макса Планкаі , шкільний проект консалтингової компанії The Boston Consulting Group business@school, Європейську школу Мюнхена та Мюнхенський університет Людвіга Максиміліана.


Дата: 2012-12-23 22:28:16


Останні новини закладу