З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
"ШАРМ" на "Феєрії моди - 2016"

4 березня 2016 року в Палаці дітей та юнацтва пройшов загальноміський конкурс "Феєрія моди-- 2016", де театром моди "ШАРМ" (керівники: Златогурська Н. П., Костишина О. М.) було представлено 4 колекції.

У номінації "Ритми життя" колекція "Вуличний шик" посіла ІІ місце. Також жюрі відзначило колекцію "RockStyle" у номінації "Родина в єдиному стилі" дипломом родині Старинець. У номінації "Соло мода" з дизайнерською сукнею "Юна ретро-леді". О. Старинець, учениця 7-Б класу посіла ІІ місце. У номінації "Я-- дизайнер" Селезньова Анастасія представила авторську колекцію "Детки в клетку".

11 березня 2016 року театр моди "Шарм" взяв участь у фестивалі дитячої мод "П'ять пелюсток щастя" з чудовим виступом на подіумі у Вінницькому Універмазі. Наш театр моди "ШАРМ" представив колекцію "Вуличний шик" де діти-дизайнери вдало поєднали і продемонстрували одяг зі шкіри та хутра. Та спільними зусиллями всі учасники фестивалю встановили рекорд, який буде зафіксований у книзі рекордів України в категорїї "Найбільша колекція одягу, створена дітьми-дизайнерами" з результатом 25 колекцій та всього 207 учасників.


Дата: 2016-03-17 11:49:35


Останні новини закладу