Увага! 25 квітня 2024 р. з 11:00 до 13:00 на подвір'ї закладу відбуватиметься Благодійний великодній ярмарок. Запрошуємо усіх охочих придбати нашу продукцію!
Новини
Велична поетеса Леся Українка

До 150-річчя з дня народження Лесі Українки в ліцеї відбувся «Літературний челендж», в якому взяли участь 1-11 класи.
Долучилися учні І-ЕК курсу, класний керівник Ольга Михайлівна Зубик та керівник театрального гуртка Рудишина Олена Сергіївна, виконавши театральну постановку.
21 лютого 2021 року - 150 річниця від дня народження Лесі Українки-талановитої української поетеси, чия літературна спадщина є невід'ємною і потужною частиною духовної скарбниці нашого народу.
Підготували та ознайомили учнів закладу із книгами шкільні бібліотекарі: Наталія Череватова та Наталія Заєць
 
 
Учитель української мови та літератури Маринич Ольга Володимирівна підготувала до річниці народження великої поетеси:
Усний журнал «Відома і невідома Леся Українка», де були задіяні учні І - Е, ЕК курсу в онлайн-форматі, проведено виховну годину у І-ЛЮ курсі «Велична жінка Леся Українка» та учні мали змогу спробувати написати есе на тему: «Безсмертна Леся Українка» - ІІІ-ЛЮ курс.
 
 
23 лютого 2021 року з нагоди 150-ї річниці від дня народження Лесі Українки учні ІІІ курсу переглянули фільм Вахтанга Кіпіані про відому поетесу й громадського діяча, познайомилися з невідомими фактами її життя і творчості . Підготувала онлайн-урок перегляду фільму Зайцева Олеся Михайлівна.
 

Дата: 2021-03-12 08:24:59


Останні новини закладу