З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Миколайки
 
Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В грудні ніч є чарівна, бо з небесного човна Миколай на землю сходить і дива усюди творить. В ніч з 5 на 6 грудня у Польщі, а з 18 на 19 грудня в Україні Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки.
 
Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Тож саме вони найбільше чекають на це свято. Адже малеча знає, що за її слухняність, старанність, працьовитість Святий принесе їм безліч подарунків.

Довгожданний день зустрічі з мріями та подарунками відбувся у нашому закладі 18 грудня. Свято дитинства й щедрості, на яке щорічно чекають наші вихованці. От і нині учні з самого раночку виглядають візитера, аби отримати подарунки, але не тільки отримати, а й подарувати Миколаю щось незвичне. Довго й старанно діти готували для святого справжнісінький бал, аби показати, як вони люблять його, які вони слухняні й талановиті. Учнівсько-педагогічний колектив школи великою спільнотою прославив святого у піснях, віршах, через сценічну майстерність. Цьогоріч святкування відбулося у дружньому широкому колі. Приємною несподіванкою було те, що до загальношкільного свята, приєднались і наші батьки.
 
Метою дійства було допомогти дітям і дорослим побачити красу, бути уважними до людей, до маленьких речей, насолоджуватися Божим світом і дякувати Творцеві за дари. Кожен із нас може бути помічником святого Миколая і допомогти уважніше ставитися одне до одного, дарувати любов, помічати довкола себе опале листя, перший сніг, дрібненькі сніжинки - і милуватися цією красою, дякувати Богові за те, що Він нам дає. Учні 1 І - 4 І класів отримали солодкі й смачні подарунки: і чемні, і, навіть, не зовсім чемні, бо всі вони любі й милі.

От і закінчилося наше святечко. Весело було, подарунково, а щоб так і на наступний рік відбулося - наші діточки будуть старатися не бешкетувати, вчитися, розвиватися і знову виглядатимуть свого Миколайчика у морозяне віконце.

 

 

 


Дата: 2018-12-23 00:02:30


Останні новини закладу