З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Всесвітній тиждень грошей

На виконання листа МОН України та ДНУ „Інститут модернізації змісту освіти" щодо реалізації програми заходів дослідно-експериментальної роботи з впровадження курсу „ Фінансова грамотність " протягом березня в нашому комунальному закладі «НВК: ЗШ I-IIст.- ліцей №7 ВМР» реалізовувався проект „Всесвітній тиждень грошей". 
У рамках цього заходу з 12 по 16 березня 2018 року заступником директора з виховної роботи Засімович О.І. та учителем економіки Парфенюк І. Г. організовано і проведено низку заходів з метою підвищення обізнаності учнів про важливість фінансової освіти.
З учнями 8-Е класу відбулося перше заняття «Бізнес -школа» з представниками вінницької філії ПриватБанку в рамках проекту Юніор Банку. Разом зі школярами розглянуто питання, які пов'язані із безготівковими грошима, їхніми особливостями, правилами розрахунку. Проведені з учнями практичні вправи щодо використання банківських платіжних карток, де їх ознайомили з правилами розрахунку через Інтернет. 
Для ліцеїстів економічного відділення в інтерактивному форматі проведений урок «Кроки до фінансової успішності», на якому учні отримали інформацію щодо формування статусу фінансової незалежності 
На одній з великих перерв було проведено радіопередачу «Історія виникнення української гривні». Старшокласники разом з учнями 5-6 класів провели конкурс «Гроші в нашому житті», з метою ознайомлення дітей з основами економічних знань.
Для учнів 5-7 класів проведено квест „ Говоримо з дітьми про гроші ", на якому ознайомили з цінністю грошей, правилами обчислення бюджету школяра, організовано екскурсію в минулі часи, де продемонстровано колекцію стародавніх монет та ознайомлено з історією виникнення грошей. Учні мали можливість побачити валюти всіх сучасних держав.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Дата: 2018-03-14 23:00:49


Останні новини закладу