З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Акція милосердя «Промені серця» 7-А клас
 
18 березня 2014 року учнями 7-А класу на чолі з класним керівником Рожковою Ольгою Іванівною був організований похід до Вінницького обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Промінь». Напередодні актив класу організував добровільний збір канцелярських товарів, книжок та іграшок серед однокласників. Прийшовши в заклад, ми були вражені широким спектром талантів та добротою і люб'язністю вихованців закладу.
Спершу ми потрапили в групу «Пізнайко» в якій навчаються дітки 11-13 років. Звичайно, спочатку відчувалась певна незручність, але поспілкувавшись та дізнавшись, що інтереси в нас абсолютно однакові, всі бар'єри у спілкуванні були зруйновані. Адже у вихованців центру «Промінь» так само не завжди є бажання вивчати той чи інший предмет, адже найулюбленішими заняттями у вільний час є заняття спортом, комп'ютерні ігри та користування Інтернетом і, звичайно ж, домашні улюбленці.
Та справжні веселощі розпочались коли ми завітали в гості до наймолодшої групи «Зірочки». Хоча того дня на навчанні було лиш 2 зірочки, Ігор та Віталік, але вони ні на хвилину не давали сумувати ні нам, ні своїй виховательці.
Дуже не хотілось залишати «Промінь» та його вихованців, адже як тільки заходиш до цього закладу тебе огортає атмосфера домашнього затишку, комфорту та безмежного позитиву.
Хочеться виразити величезну подяку вихователям закладу, які кожен день докладають чималих зусиль, аби вихованці центру відчували себе рівними серед однолітків.
 
 
 
 

Дата: 2014-03-26 13:07:51


Останні новини закладу