З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
«Гордість і надія України»

Дмитро Табачник привітав з новорічними святами та вручив працівникам сфери освіти і науки, молоді та спорту нагороди та відзнаки

Міністр освіти і науки молоді та спорту Дмитро Табачник звернувся до присутніх з теплими словами та щирими побажаннями з нагоди новорічних та різдвяних свят.

За сумлінну працю, особисті досягнення та високий професіоналізм Дмитро Табачник та Максим Луцький вручили вчителям, викладачам, науковцям, спортсменам, представникам освітянських засобів масової інформації, працівникам центрального апарату Міністерства освіти і науки, молоді та спорту державні нагороди, відзнаки Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, відомчі заохочувальні відзнаки МОНмолодьспорту.

Проте найбільшу кількість бурхливих оплесків та щирих вітань разом з нагрудним знаком «Гордість і надія України» отримав учень 6-го класу школи ліцею № 7 міста Вінниця Михайло Кривошея.

У травні 2011 року на ХІІ Математичному кубку Європи, що відбувався у Парижі Михайло Кривошея виборов 3 золоті медалі.

Зазначимо, що в змаганнях на пошук виграшних математичних стратегій Михайло виборює золоту медаль вже п’ять років поспіль, будучи беззаперечним фаворитом. Першу свою золоту нагороду він здобув в неповних 6 років. Всього за перемоги в Математичних кубках Європи за всі роки своєї участі Михайло має 8 золотих, 2 срібних, 1 бронзову медаль. Цей учень виборює абсолютну першість і в предметних олімпіадах з математики та англійської мови, які проводяться на теренах України.

Після завершення урочистостей Міністр Дмитро Табачник та заступник Міністра Борис Жебровський поспілкувалися з Михайлом Кривошеєю та його татом та побажали подальших перемог.

Інформація з сайту міністерства освіти і науки молоді та спорту

Тут посилання на сайт міністерства mon.gov.ua


Дата: 2012-02-01 19:11:05


Останні новини закладу