З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Золота медаль на Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 2015» - у сьомого ліцею!

12-14 березня 2015 року в Київському Палаці дітей та юнацтва проходила головна подія освітньої галузі – Шоста Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти - 2015», організаторами якої є Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук та компанія «Виставковий світ».

На виставці представлено 750 навчальних закладів з різних регіонів України, а також заклади та агенції Латвійської республіки, Литовської республіки, Швейцарської конфедерації, Польської республіки, Чеської республіки, Французької республіки, Великобританії, Канади, Словацької республіки, Естонської республіки, США та Молдови.

12 березня під час проведення науково-практичних конференцій, тематичних семінарів, круглих столів, презентацій та майстер-класів освітяни й науковці з різних регіонів країни обговорили нагальні проблеми модернізації галузі освіти, шляхи інтеграції до європейського освітнього простору, особливості вступу до вищих навчальних закладів у 2015 році.

Технологію роботи з обдарованими дітьми ВІРО було представлено на одному із круглих столів заступником директора з наукової роботи Романовою Г.О. Майстер-клас із здоров’язбережувальних технологій у школі, проведений Мед І.Л., зібрав десятки зацікавлених.

Представлена на конкурс робота «Технологія виявлення та розвитку обдарованих дітей у сучасному навчальному закладі (ВІРО)» (автори Сухомовський О.Г., Романова Г.О.) отримала золоту медаль і диплом виставки.

Заклад запрошено до співпраці з Київським інститутом психології.

Вітаємо всіх з перемогою!


Дата: 2015-03-14 17:45:46


Останні новини закладу