З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Наші рекорди

15 лютого 2018р у ВНТУ відбулося нагородження за встановлення рекорду України категорія «Освіти, унікальні та інтелектуальні досягнення українців» за найбільшу кількість перемог на Міжнародних конкурсах з комп'ютерної графіки та веб-дизайну.
 
Ми пишаємося, що наші ліцеїсти відділення комп'ютерного дизайну та випускники ліцею долучилися до такої важливої місії - представляти Україну на міжнародному просторі зкомп'ютерної графіки та веб-дизайну. Нагороджені за активну і результативну участь у Міжнародних конкурсах - Красюков Володимир (10ЕК), Горобець Анастасія (10ЕК), Подолянин Владислав (11ЮК), Кузіна Арина (11ЮК), Даценко Валерія (11ЮК), Юрченко Владислав (11ЮК), Головатюк Вероніка (11ЮК), Лагода Ірина(11ЮК) та випускники ліцею Мошенська Софія, Кокушкин Владислав.
 
Високу нагороду вручав Голова наглядової ради «Книги рекордів України» Олег Іваненко. На свято завітали - керівники обласного, міського керівництва, представники навчальних закладів міста та області. Делегацію ліцею очолювали директор закладу Сухомовський О.Г., заступник директора Романова Г.О. та учні відділення комп'ютерного дизайну ліцею.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Дата: 2018-03-14 23:11:05


Останні новини закладу