З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
«Крок до мрії»

 

Вже втретє громадська організація «Розвиток.Розвиток» вирішила провести у м. Вінниця до дня Святого Миколая фестиваль дитячої творчості та таланту «Крок до мрії».
Щорічна дитяча акція «Крок до мрії» з року в рік стає все більш масштабною. Фестиваль, стартував 2 грудня благодійною акцією «Долоні дитини візьми в свої руки» для дітей-сиріт та дітей з багатодітних та малозабезпечених родин міста Вінниці.
На створеному спільно з торговим центром «Sky Park» символічному дереві дитячих мрій ГО «Розвиток.Розвиток» розмістили фотографії двадцяти маленьких вінничан та їх долоньки, на яких малеча власноруч написала свої побажання Святому Миколаю.
Протягом двох тижнів до цього дерева усі бажаючі, чуйні небайдужі вінничани, які взяли на себе роль Святого Миколая, приносили придбані ними для цих дітей іграшки, мобільні телефони та інші коштовні подарунки.
Кожен з цих двадцяти дітей до дня Святого Миколая 19 грудня отримав подарунок про який мріяв. Решту подарунків - солодощі, фрукти, іграшки Громадська організація «Розвиток.Розвиток» передали онкохворим дітям, які сьогодні знаходяться у лікарні.
Свій внесок у благодійну акцію зробили активісти школи-ліцею №7,а саме учні 6і класу, класний керівник Романович В.Н. та Студентського Парламенту Вінниччини, які протягом цих двох тижнів працювали волонтерами та збирали ці подарунки. Дякуємо Вам за небайдужість.

 

 


Дата: 2013-12-23 20:37:32


Останні новини закладу