Увага! 25 квітня 2024 р. з 11:00 до 13:00 на подвір'ї закладу відбуватиметься Благодійний великодній ярмарок. Запрошуємо усіх охочих придбати нашу продукцію!
Новини
Зустріч координаторів проєкту Гете-Інституту «Школи: Партнери майбутнього»

З 9 по 12 лютого у Києві відбувалася зустріч координаторів проєкту Гете-Інституту «Школи: Партнери майбутнього». Під час зустрічі було обговорено планування заходів у PASCH-школах на 2021 рік та шляхи реалізації шкільних проєктів. Учителям були також запропоновані приклади цифрових платформ, за допомогою яких можна робити плакати, відео, фотоколажі та представляти шкільний проєкт.
 
Референти з Німеччини провели цікавий та інформативний воркшоп на тему: «Методи цифрового навчання на уроках німецької мови як другої іноземної мови», де розглядалися наступні питання: дизайн та структура уроків із застосуванням цифрових технологій, використання QR-кодів на уроці німецької мови, створення інтерактивних онлайн-вправ за допомогою платформ Learningapps, Quizizz та Socrative, кооперативне навчання за допомогою інструментів Tweedback, Tricider і AnswerGarden, використання інтерактивної дошки Board.net  для спільної роботи учнів та вчителя.
 
На зустрічі також були представлені програма «Міст до університету у Німеччині» та оновлений дизайн веб-сторінки проєкту «Школи:партнери майбутнього» (https://www.pasch-net.de/de/index.html )
 
 
 
 
 


Дата: 2021-02-16 21:40:28


Останні новини закладу