З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Партнерство та співпраця з Польщею триває
 
10 жовтня 2020 року НАШ ліцей долучився до святкування ХХІ регіонального фестивалю польської культури у Вінниці «Єднаймося, радіймо, співаймо разом!» присвячений 25-й річниці Спілки поляків Вінниччини! (в рамах проекту Велика польська родина) Нам вручили подяку за багаторічну співпрацю, започатковану Сухомовським Олександром Григоровичем 25 років тому, назвавши його «хрещеним батьком», який перший у Вінниці запровадив вивчення польської мови у школі. 
Вікторія Гузовська (вчитель польської мови) та її учениця Евеліна Мазур також отримали подяки за активну участь у роботі спілки!
Учні 1-І класу, які уже вивчають польську мову, долучилися до цікавого проекту «Набір першокласника». Усі діти отримали різнокольорові рюкзаки, ланч-бокси та інші подарунки. У такій спосіб наші польські друзі дякують за вивчення мови, культури та історії свого народу. Проект „Набір першокласника" реалізується Фондом "Допомога полякам на Сході" за кошти Канцелярії Прем'єр-міністра в рамках підтримки полонії та поляків за кордоном та Всеукраїнської Спілки Вчителів Філологів Польської мови. Вручення подарунків відбулося 12 жовтня 2020 року під час традиційного свята «Посвята в Соколята».
 
 
 
 
 
 
 
 

Дата: 2020-10-17 15:05:12


Останні новини закладу