З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Європейський день мов

28 вересня у Гете-Інституті в Києві відзначався Європейський день мов, як спосіб підтримки мовного різноманіття, двомовності кожного європейця та розвитку викладання мов у світі. Дійсно, зараз стає все більше і більше людей, які вільно розмовляють, як мінімум, однією іноземною мовою. У нашому закладі вивчають чотири іноземні мови: англійську як першу іноземну мову та німецьку, польську чи французьку як другу іноземну.

На запрошення Гете-Інституту учні нашого закладу Сурсаєва Анна (11-ЕК) та Нагорянська Єлизавета (11-ЛЮ) з вчителем німецької мови Десятник Тетяною брали участь у святкування Європейського дня мов в Києві.

Захід був надзвичайною подією для учениць випускного класу, так як у виставкових залах Гете-Інституту були представлені навчальні програми та університети Німеччини, Франції, Польщі, Латвії та Іспанії, а також стипендії, які вони пропонують для українських студентів. Учениці дізналися цікаві факти про країни Європи, їхні системи освіти та вимоги до навчання за кордоном. В навчальних аудиторіях проходили пробні безкоштовні заняття з вивчення однієї з європейських мов, а також конкурс на кращий креативний твір, в результаті якого учасники мали можливість виграти безкоштовний мовний курс та пам’ятні сувеніри.

В дворі Гете-Інституту розташувалися еко-майстерня, кухні європейських країн, а також унікальна виставка Клауса Штека «Нічого не вирішено». Гості мали можливість виготовити для себе еко-ручки чи еко-прикраси, пригоститися традиційними європейськими стравами і напоями. Впродовж дня гості свята брали участь у квесті, за умовами якого потрібно було знайти відповіді на певні питання, а тоді взяти участь в розіграші безкоштовного мовного курсу. Ввечері учениця нашого закладу Сурсаєва Анна, яка володіє шістьма мовами, привітала всіх учасників німецькою, англійською, польською, французькою, російською та українською мовами і поділилася власним досвідом вивчення іноземних мов. Їй випала честь бути феєю, яка визначала переможців квесту і вручала їм сертифікати на безкоштовні мовні курси. Опісля відбувся концерт німецького гурту GANKINOCIRKUS, які виконали пісні у стилі фольк та зарядили нас зарядом енергії і позитиву. В цей день представники різних європейських країн вітали українців з Європейським днем мов і висловлювали сподівання, що в 2015 році і українська мова буде належати до єдиної європейської родини!


Дата: 2014-10-02 16:32:28


Останні новини закладу