Увага! 25 квітня 2024 р. з 11:00 до 13:00 на подвір'ї закладу відбуватиметься Благодійний великодній ярмарок. Запрошуємо усіх охочих придбати нашу продукцію!
Новини
Інтегрований урок…. Ліцей № 5 м. Кельце на зв’язку

Для учнів вінницьких та польських шкіл проводять серію інтегрованих уроків
17 лютого відбувся перший інтегрований онлайн урок для учнів ІІ-ІІІ курсів лінгвістичного відділення комунального закладу «Навчально-виховного комплексу: загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - ліцей №7 Вінницької міської ради».
 
Урок тривав 45 хвилин. Вчителі польської мови ліцею №7 Олена Гуменюк та Вікторія Гузовська також долучилися до уроку. А от заняття для учнів проводила педагог ліцею № 5 міста Кельце Магдалена Слома. Темою уроку стало - «Сонце. Сонячна енергія». Учні вивчали цікаві факти про Сонячну систему, моделювали політ космічного зонду, проходили вікторину за підсумками заняття.
 
Досвід проведення такого уроку показав, що учню надається прекрасна можливість проявити себе з позиції творчого суб'єкта, включитися в діяльність з метою самореалізації, виявити свою зацікавленість і активність, ширше розвинути пізнавальні процеси.
Слухаючи відгуки учнів про проведений урок, стає зрозуміло, що, незважаючи на певні труднощі та суперечливі думки, така форма роботи має посісти своє місце у навчально-виховному процесі у школі.
 
 
 
 
 
 

Дата: 2021-02-25 10:38:21


Останні новини закладу