З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Вітаємо з перемогою!

22-24 травня в Києві проходив ХІІІ Міжнародний фестиваль-конкурс дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпровських схилах»

На ХІІІ фестиваль-конкурс дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпровських схилах» цього року завітали 1000 учасників. До Києва приїхали гості з 19 областей України та інших країн світу : Азербайджану, Гвінеї, Камеруну, Республіки Конго, Нігерії, Франції, Польщі, Алжиру, Молдови, Татарстану. Незмінними організаторами фестивалю були: Міністерство освіти і науки України, Департамент освіти і науки, молоді та спорту КМДА, Київський Палац дітей та юнацтва.

Крім урочистого оголошення переможців дев’яти номінацій, учасники змогли взяти участь у журналістському марафоні, висадженні чорнобривців на традиційній Алеї прес-весни, у теплохідній прогулянці Дніпром, ознайомчих походах до вищих навчальних закладів, в інтернет-діалозі з теми: «Місце молоді в сучасному медіа ландшафті», творчому вечері на честь дня народження «ЮН-ПРЕС», квесті «З Палацом у серці», творчий акції «Мрія «ЮН-ПРЕСу» та в екскурсії, яку подарував мер Києва Віталій Кличко.

Наш заклад посів почесне І місце в номінації «Газета» (головний редактор Сурсаєва Аня, куратор Марина О.І.) та ІІ місце в номінації «Телефільм» (ведуча ток-шоу «Ліцеїст» Гисева Аліна, куратори Романова Г.О., Булейко Л.О.).


Дата: 2015-06-05 07:50:59


Останні новини закладу