З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Весняні будні директора

• Культурно-просвітницька подорож у Варшаву та Хелм (Польща) дозволили знайти нових друзів серед освітніх закладів країни-сусіда.
 
• У Вінниці урочисто відмічали День Полонії і Поляків за Кордоном і свято Конституції. На урочистості, організовані Генеральним консульством РП у Вінниці, з нагоди свят був запрошений директор закладу О.Г.Сухомовський.

• Учні 7-11 класів нашого ліцею, беруть участь у програмі міжнародного молодіжного обміну, організованого Центром Розвитку і Партнерства «Полонія» та Фондом «Свобода і Демократія» (Варшава). Молодь з партнерських шкіл перебувала в закладі та зустрічалась з директором закладу О.Г.Сухомовським.

• У Вінниці започаткована нова традиція - проведення Всеукраїнського круглого столу-форуму «Science-Education-UA», на якому будуть обговорюватися актуальні питання та тенденції розвитку української та світової науково-природничної та інженерної освіти на всіх її рівнях.
 
28 квітня відбулася перша зустріч, в якій взяли участь народні депутати України, представники МОН, керівники вишів та провідних ЗНЗ України, керівники місцевої влади, представники ІТ-сектору та високотехнологічного бізнесу. На круглому столі з промовою про проблеми сучасної освіти виступав директор нашого закладу О.Г.Сухомовський.
 
 
 
 
 
 
 

Дата: 2018-05-08 00:05:18


Останні новини закладу