З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Нові горизонти у вивченні англійської мови

Заступник директора з навчально-виховної роботи, учитель англійської мови Прокопчук А.Г. та учитель англійської мови Кац Р.М. взяли участь у тренінзі, який проводився з 16 квітня по 19 квітня у Криму спеціалістами з Канади. Цей тренінг є першим кроком у впровадженні програми електронного (дистанційного) вивчення англійської мови від Canadian College of English Language (Ванкувер, Канада).Програма працює в Україні за підтримки Міністерства Освіти та Науки України та в рамках проекту «Учитель англійської мови нового покоління».

На тренінгу вчителі вивчали можливості використання даної програми та всіх її онлайн ресурсів для вивчення англійської мови в закладах України. Програма СМАРТ (SMRT) від Канадського коледжу пропонує учням 5 різних рівнів вивчення англійської мови – від початкового до найвищого. Кожен рівень включає 12 розділів, де учні вивчають граматику, лексику, читання, розвивають і вдосконалюють слухові навички та навички усного мовлення. По закінченні кожного курсу учні отримують сертифікати міжнародного зразка.

Через глобальний вплив нових електронних технологій на нас і наше життя прийшов час переглянути наші погляди на весь процес вивчення іноземних мов. Прийшов час взяти від Інтернету та онлайн ресурсів по максимуму.

Запрошуємо учнів та їх батьків до співпраці.


Дата: 2013-04-29 12:37:19


Останні новини закладу