З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Волонтерський рух

Волонтерський рух «Добро сердець»
17 грудня - благодійна акція "Миколайчики на передову". Зібрані продукти передано вінницькому військовому волонтеру Андрію Нечипоруку.
19 грудня - учні 3-А класу разом з класним керівником Кірічук Вітою Миколаївною та батьками відвідали Вінницький центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів "Промінь" та КЗ «НВК: спеціалізовану школу-інтернат І-ІІІ ступенів ДНЗ ВМР» показали святкву виставу "Ходить, ходить Святий Миколай" і подарували кожній дитині солодкий гостинець! 
20 грудня - благодійна акція "Подарунок другу". Учні на чолі з президентом школи-ліцею №7 Кравець Софією відвідали дітей, які навчаються в Спеціалізованій школі-інтернаті с. Стара Прилука та передали велику кількість теплого одягу, взуття, канцтоварів, книг, матеріалів для творчості, розвиваючих ігор, м'яких іграшок і звичайно солодощів. Вихованці подарували нашим учням чудовий концерт та показали класи трудового навчання, майстерні з великою кількістю виробів ручної роботи і на згадку подарували власноруч виготовлені новорічні іграшки. 
21 грудня - акція «Милосердя». Не забули ми і про наших найстарших підопічних з Браїлівського будинку престарілих. До святкового новорічного столу мешканці закладу отримали від наших діток поштою смаколики та різдвяний віночок! 
22 грудня - батьки учнів 6-Б класу відвідали дитяче відділення №8 Вінницької психоневрологічної лікарні ім. Ющенко та передали благодійну допомогу: іграшки, книги, матеріали для творчості та солодощі.
27 грудня - акція «Подарунок другу». Представники шкільного парламенту відвідали Спеціалізовану школу-інтернат м. Немирова. Передали діткам від наших учнів іграшки, книги, канцтовари, солодощі та новорічні подарунки! 
Висловлюємо слова безмежної подяки учнівському, батьківському та педагогічному колективам за активну участь в акціях! Дякуємо за небайдужість та добро ваших сердець!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дата: 2020-01-17 21:37:02


Останні новини закладу