З 7 жовтня 2023 року розпочалися заняття у гуртку «Дошколярик». Початок занять: 9:00
Новини
Краща друкована газета
 
Шкільна друкована газета «Дзеркало ліцею» посіла І місце в номінації «Краща друкована газета» на ХХ Міжнародному конкурсі шкільних медіа.
ХХ Міжнародний конкурс шкільних медіа проходив у м. Миколаєві 27-29 квітня.
У 2017 році для участі в конкурсі було подано 2011 робіт, серед яких друковані, стінні, інтернет-видання, теле-, фото- і радіорепортажі з 13 країн світу.
Організатори конкурсу - Національна спіла журналістів України, Національна академія педагогічних наук, Асоціація молодіжної преси України та Коледж преси і телебачення.
Одночасно з конкурсом проводився ІХ Міжнародний юнкорівський зліт «Засоби масових комунікацій сьогодні і завтра».
Під час перебування в м. Миколаєві команда школи-ліцею (куратор шкільної газети «Дзеркало ліцею» Олена Іванівна Марина, редактор газети Юлія Камінська та юнкор Юлія Саблук) узяла участь у багатьох заходах: це і наукова конференція «Україна медійна»; зустрічі з міським головою Олександром Сєнкевичем та заступником міністра інформаційної політики Дмитром Золотухіним; прес-конференції; презентація он-лайн посібника «МедіаДрайвер» тощо. Надовго запам'ятається фотовиставка «Олімпійські миттєвості» Анатолія Білоножка, який знімав 7 Олімпіад у різних країнах світу; екскурсія водною акваторією Миколаєва; відвідання нового тренувального залу для фехтування.
Незабутнє враження на учасників справила церемонія нагородження переможців, а також урочиста фотосесія на червоній доріжці з гостями фестивалю-конкурсу.
 
 Церемонія нагородження
 Церемонія нагородження (фото з газети «День»)
 Виступ куратора газети «Дзеркало ліцею» під час нагородження
 Інтерв’ю з переможцем
 Інтерв’ю з переможцями
 Фото на пам’ять із президентом Міжнародного конкурсу, секретарем Національної спілки журналістів України Глібом Головченком
 Редактор шкільної газети «Дзеркало ліцею» Юлія Камінська, учениця 11-Л класу
 Юнкор Юлія Саблук із мером м. Миколаєва Олександром Сєнкевичем
 Творчий куратор газети «Дзеркало ліцею» Марина Олена Іванівна з дипломом переможця
 Прямий ефір на каналі ТАК-TV
 
 
 
 

Дата: 2017-05-04 19:24:22


Останні новини закладу