Увага! 25 квітня 2024 р. з 11:00 до 13:00 на подвір'ї закладу відбуватиметься Благодійний великодній ярмарок. Запрошуємо усіх охочих придбати нашу продукцію!
Наші здобутки 2015-2017 рік
У грудні 2015 року було проведено тиждень природознавства, у якому взяли участь учні 6-7 класів. Учні 10-11 медичних класів провели урок цікавої хімії, яка заворожила дітвору. 
 
    
Основним напрямком діяльності туристичного клубу «Азимут» є краєзнавча робота, спрямована на ознайомлення учнів з природою не лише нашої області, а й усієї України. 
 
Квітень 2016 року відзначився зустріччю птахів з теплих країв. Для учнів 7 класів вчитель біології Ільченко Ганна В'ячеславівна влаштувала свято, в межах якого були прогорнуті такі сторінки: біологічна, історична, народознавча, музична та екологічна. 7-А клас отримав диплом "Найвинахідливіший клас" , а 7-І "Найкреативніший клас".
У конкурсі, що проводила станція Юних натуралістів команда 7 синьоокого виборола ІІІ місце.
 
 
 
З 16 по 19 лютого учні 9Е класу Єнік Еліна, Щербаков Ігор, Кулижський Юра та їхній класний керівник Білан Людмила Степанівна взяли участь у міжнародному конкурсі «Intel Eco Україна» та стали фіналістами конкурсу. Тема «Шумове забруднення м. Вінниці та шляхи його зменшення». 
 
 
 
Спеціальним призом нагороджені учні 9-Е класу : Безвенюк Вікторія, Бекас Назарій та Данилюк Дар'я, які стали фіналістами національного етапу міжнародного конкурсу на здобуття «Стокгольмського Юнацького Водного Призу». 
  
 
Учень нашого закладу Щербаков Ігор (9-Е) став учасником ХV відкритої конференції-конкурсу учнів ліцеїв та гімназій «Каразінський колоквіум - 2016», що проходив у Харківському університетському ліцеї, та посів ІІІ місце. Ігор працював в німецькій секції колоквіуму над темою «Демократія та диктатура». Яскрава доповідь про африканського диктатора Іді Аміна принесла Ігореві ІІІ місце.
 
 
 7 вересня 2016р., в Києві під час проведення II Міжнародної спеціалізованої виставки "Вода. Тепло. Будинок", відбулася урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу-гранту "10х10".
Переможцем у номінації "Загальноосвітній навчальний заклад" з проектом: "Система активної екологічної освіти і виховання учнів загальноосвітнього закладу" став наш навчальний заклад.
Над проектом працювали Романова А.О., Білан Л.С., Засімович О.І., Ільченко Г.В.
 
У вересні 8-МЮ відвідав Вінницьку кондитерську фабрику Рошен. Перед учнями стояло завдання вивчити склад солодощів та визначити їх вплив на організм людини. Тема уроку "Значення компонентів харчових продуктів на організм людини" була вивчена і закріплена на практиці. 
 
УДонНу відбувся брейн-ринг, присвячений Дню юриста, «Я маю право. Я зобов'язаний». Участь взяли вісім команд з різних шкіл міста. Завдання перевіряли знання різних галузей законодавства - кримінального, конституційного, сімейного, адміністративного, трудового та іншого. Приємно відзначити, що наші ліцеїсти продемонстрували чудові знання та згуртовану командну роботу і в підсумку вибороли І місце у складі Храпа Дмитро 11-ЛЮК

Карлащук Іван 10-ЮК

Семенчук Анастасія 10-ЮК

Ружанський Богдан 9-ЛЮ

Середа Олена 9-ЛЮ

Зубко Аліна 9-ЛЮ

 
 
17 березня 2017 року на базі станції юних натуралістів відбувся обласний біологічний конкурс,у якому брали участь учні 7 ліцею. Малюнки на тему Птахи Вінниччини та Континентів світу, що були виконані учнями 9 класів Бренком Себастьяном та Юрченко Світлананою зайняли 1 місце. Кращим орнітологом визнано Жмура Андрія, учня 8-МЮ класу. У вікторині "Птахи області" Колісник Софія і Хмільова Анастасія вибороли 2 місце. 
 
 
 22 березня у приміщенні актового залу ПДЮ відбувся ІІ етап міського конкурсу "Чисті роси Поділля". Екологічна бригада "За чистий світ" 7 ліцею одержала абсолютну перемогу.
Усім командам Вінниці потрібно було підготувати виступ агітбригади, взяти участь у вікторині та представити всі заходи, що відбуваються в навчально-виховному закладі. Дані конкурси оцінювало вельмишановне жюрі м. Вінниці. Максимальна кількість балів за 1 і 3 конкурси - 10 балів. Екологічна вікторина включала в себе 15 запитань, що оцінювалися по 0,25 б кожне. Результати наших виступів: І конкурс - 10 б, ІІ - 3,25 б., ІІІ - 9,9 б. За результатами жюрі агітбригада сьомого синьоокого набрала 23,15 б. Команда отримала грамоту переможця та сертифікат на 2000 грн.
Вітаємо команду нашого ліцею з отриманням перемоги у ІІІ обласному етапі "Чисті роси Поділля".
 
 
6 квітня учні нашого ліцею, а саме: Бацалай Ангеліна, Гріпас Анастасія, Семенчук Анастасія, Карлащук Іван, Вакулова Юлія, Муховецька Злата, Колєсова Дар'я, Лось Антон, Сосюк Олександр взяли участь у заході "Модель - ПАРЄ 2017", кожен учасник був делегатом від певної європейської країни. Цей захід організували і провели студенти історичного факультету ДОнНУ ім. Василя Стуса разом зі своїми викладачами. Це була імітація проведення засідання Парламентської Асамблеї Ради Європи. В ході засідання було прийнято 2 резолюції, перша стосувалася внесення змін до регламенту ПАРЄ, а друга - функціонування демократичних інститутів в Україні. 
 
 
 
 
ПредметІІ етап
ІІІ етап
IV етап
Географія
2010
3
Історія
6
3
-
Правознавство
5
1
-
Біологія
11
5
-
Хімія
105
1
Економіка
11
9
-
 Разом63
33
4


 

Система позакласної роботи кафедри включає:

  • Роботу предметних гуртків та клубів:

"Екологічна варта"

"Юний хімік"

"Євроклуб"

 

Всеукраїнський проект "Все ще повертаючись до Криму: дослідження історії та освіта у сфері прав людини за допомогою візуальних засобів"

У читальній залі ВОУНБ ім. К.А. Тімірязева - нас нагороджували за активну участь у загальноукраїнському конкурсі

"MАММЕDIA: Свобода!

Туристичний клуб "Азимут"

  • Участь у різноманітних конкурсах:
    • Всеукраїнський природничий конкурс "Колосок"
    • Всеукраїнський природничий конкурс " Весняний Колосок"
    • Всеукраїнський конкурс " Лелека"
  • Проведення предметних тижнів
  • Участь у загальношкільній програмі "Науково-колективний проект"

 

Кафедра суспільно-природничого циклу є школою підвищення професійної майстерності вчителів міста, області. Наші вчителі дають відкриті уроки, їх досвід роботи вивчається.

Відкритий урок для директорів області
"Електроенергетика", 9-Е ,Л..С.. Білан

Відкритий урок для директорів області
"Нуклеїнові кислоти", 10-М, А.О. Романова

Відкритий урок для вчителів області
"Суспільний рух в Україні наприкінці 50-60 років", 9-ЮМ, І.М. Букіна

Відкритий урок для вчителів області
"Національний господарський комплекс України" 9-Е, Л.Є. Батюк

Відкритий урок для вчителів області
"Ринковий попит", 10-М, І.Г. Парфенюк

Відкритий урок для вчителів заклад
у "Членистоногі", 9-ЛА, С .С. Черненко

 

 

23 вересня 2015р. у фізико-математичній гімназії №17 відбулася конференція до Дня партизанської слави. На конференцію були запрошені вчителі історії міста. Учні 10-ЛЮ класу Храпа Дмитро та Бондар Анастасія розповіли присутнім про Юрія Курія - партизана, підпільника, учня нашої школи.

Останні новини закладу