Увага! 25 квітня 2024 р. з 11:00 до 13:00 на подвір'ї закладу відбуватиметься Благодійний великодній ярмарок. Запрошуємо усіх охочих придбати нашу продукцію!
Новини
Національний конкурс «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України»

8 червня 2023 року о 16:00 у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український Дім» відбулася церемонія нагородження переможців 16-го Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2022» – «Благодійність на захисті України».

Серед учасників конкурсу «Благодійної України-2022» – «Благодійність на захисті України» – бізнес, громадські, волонтерські та благодійні організації і спільноти, фізичні особи, дитячі і молодіжні колективи, навчальні заклади, гуртки, об`єднання громадян, тощо з усіх куточків України та світу. Серед 1463 заявок, які цьогоріч надійшли на конкурс визначено переможців у 26 номінаціях.

Наша ліцейна родина сьомого синьоокого перемогла у номінації «Добро починається з тебе»! Почесне ІІ місце серед благодійників із усієї України та світу!

Ми невтомно щодня допомагаємо й не зупиняємося! Наближаємо нашу перемогу!

Сіємо в дитячих серцях добро й милосердя.

Дякуємо нашим дітям, батькам й педагогічному колективу за вашу титанічну працю й підтримку благодійних акцій, термінових зборів й безперервного плетіння маскувальних сіток!

Все буде Україна! Наша Україна - вільна й незалежна!


Дата: 2023-06-14 16:18:29


Останні новини закладу