Увага! 25 квітня 2024 р. з 11:00 до 13:00 на подвір'ї закладу відбуватиметься Благодійний великодній ярмарок. Запрошуємо усіх охочих придбати нашу продукцію!
Новини
«Літо в дії»

«Літо в дії» - саме таким став девіз літніх канікул для найактивнішої молоді нашого міста. З 6 по 20 липня 25 старшокласників з різних навчальних закладів Вінниці взяли участь у міському проекті «Summer in Action», розробленому громадською організацією «Спільно дій» за підтримки відділу преси, освіти та культури посольства США в Україні. Школу-ліцей #7 представили 4 учениці 10-11 класів, а саме Костишина Анастасія, Біліченко Олена, Сурсаєва Анна та Очеретна Вікторія. Щодня проводились тренінги на теми волонтерства, успішності, лідерства, майбутньої професії, міжнародних поїздок та грантів. Експерт проекту Інна Масленчук наголошує, що організатори прагнуть виховати тих людей, що будуть пробуджувати громадський запал та розвивати лідерські якості у старшокласників. Після закінчення «Summer in action» випускники матимуть змогу реалізувати у громадське життя свої власноруч розроблені проекти, з яких потім виберуть декілька найкращих для реалізації та фінансової підтримки посольства США в Україні.

Варто нагадати, що цей проект не перший у нашому місті, до нього проводився "IN ACTION 2014", який організували активісти громадської організації «СМОВ».


Дата: 2015-07-25 11:55:56


Останні новини закладу