Увага! 25 квітня 2024 р. з 11:00 до 13:00 на подвір'ї закладу відбуватиметься Благодійний великодній ярмарок. Запрошуємо усіх охочих придбати нашу продукцію!
Новини
Поважні гості в ліцеї

24.10.2018 року в актовій залі закладу відбулася яскрава зустріч ліцеїстів із заступником Міністра юстиції України з питань європейської інтеграції, старшим викладачем кафедри «Міжнародне право» Києво-Могилянської академії Петуховим Сергієм Ігоровичем та випускниками нашого закладу Власюком Владиславом - Генеральним директором Директорату з прав людини, доступу до правосуддя та правової обізнаності Міністерства юстиції України та Власюком Віталієм - заступником голови Комітету з міжнародних зв'язків Національної асоціації адвокатів України, кандидатом юридичних наук.

У формі інтерактивної бесіди відбулася цікава та пізнавальна розмова з ліцеїстами про вибір майбутніх професій, доцільний вибір якісної освіти в Україні та поза її межами. Гості оглянули заклад, кабінет правознавства, у якому навчалися брати Власюки, набралися позитивних емоцій.
 
  
 
 
 
 

Дата: 2018-10-26 15:15:25


Останні новини закладу