Увага! 25 квітня 2024 р. з 11:00 до 13:00 на подвір'ї закладу відбуватиметься Благодійний великодній ярмарок. Запрошуємо усіх охочих придбати нашу продукцію!
Новини
ПРЕДМЕТНО-МОВНЕ ІНТЕГРОВАНЕ НАВЧАННЯ НІМЕЦЬКОЮ МОВОЮ

У Ліцеї міжнародних відносин ім. В. Стуса у м. Львів у рамках проекту «Школи : партнери майбутнього» відбувся семінар з теми «CLIL на занятті - це можливо?»(07.10. - 08.10.2019) У семінарі взяла участь учитель німецької мови закладу Носик Ольга Григорівна. 
Викладання предметної дисципліни німецькою мовою - невже таке може бути? Звичайно! - За допомогою методики CLIL! А яких саме предметів це стосується? Географії, біології, мистецтва... 
Застосування методики CLIL у навчальному процесі дає можливість вчителям інтегрувати вивчення іноземної мови з іншим навчальним предметом. Перевага для учнів: цікавий зміст мотивує учнів до вивчення німецької мови та закладає лінгвістичну базу, над якою надалі вони зможуть самостійно працювати, наприклад, під час навчання у вищих навчальних закладах. 
Знайомство з новими методиками у викладанні іноземної мови, чудове місто Львів справили незабутнє враження на учасників семінару.
 
 
 

Дата: 2019-10-14 21:32:44


Останні новини закладу