Увага! 25 квітня 2024 р. з 11:00 до 13:00 на подвір'ї закладу відбуватиметься Благодійний великодній ярмарок. Запрошуємо усіх охочих придбати нашу продукцію!
Новини
Додатковий набір в ліцей Вінницький ліцей №7 ім. Олександра Сухомовського оголошує набір на І (8 клас) та ІІІ курс (10 клас) за такими напрямами: медичний, економічний, лінгвістичний, юридичний та комп'ютерний дизайн.

За час навчання здобувач освіти отримає:
поглиблені знання за обраними напрямами;
якісний рівень підготовки до вступу в університет;
розуміння особливостей омріяної професії;
можливості поєднання теоретичних знань та практичних навичок.

Здобувачі освіти медичного напряму матимуть можливість вивчення азів латини та розгорнуте вивчення хімії та біології. Лінгвістичне відділення зосереджується на поглибленому опануванню української та іноземної мов, журналістської практики (редакція шкільно
ї газети, радіо- та телепрограми). Здобувачі освіти економічного напряму матимуть змогу ознайомитися з азами маркетингу та менеджменту за підтримки вищих освітніх закладів. Відділення комп'ютерного дизайну пропонує до вивчення основи растрової графіки, малювання та креслення. Юридичний напрям передбачає поглиблене вивчення правознавства та історії, також можливість дізнатися про роботу судових інстанцій та архівів.

Детальнішу інформацію можна знайти на сайті заладу або за телефоном (0432)67-29-91; (067) 296-95-66.


Дата: 2022-08-12 21:01:08


Останні новини закладу