Увага! 25 квітня 2024 р. з 11:00 до 13:00 на подвір'ї закладу відбуватиметься Благодійний великодній ярмарок. Запрошуємо усіх охочих придбати нашу продукцію!
Новини
«Казкові світи» братів Грімм

Більше як 200 років тому на світ з’явилася всесвітньовідома збірка казок братів Грімм. Цю подію Гете-Інститут відзначає виставкою «Казкові світи». Учні нашої школи Горобчук Марія (6-Б), Зарічанська Каріна (6-Б), Кармазін Михайло (6-Б), Лагода Катерина (6-А) та Сухомовська Маргарита (5-А) були запрошені на відкриття виставки в Києві 15 жовтня 2014 року.

Виставка у формі казки-шоу складалася з семи станцій по мотивах казок братів Грімм. Експонати виставки були направлені не лише на зорові рецептори, а й на слухові та тактильні. Можна було переглянути відео-фрагменти казок, прослухати їх, або перевтілитися в одного з персонажів. Була також станція присвячена магічним здібностям казкових героїв та сучасній магії, де учні мали змогу побути фокусниками-магами.

Але кульмінацією заходу стала одна із трьох сестер Грімм – Катаріна Ріттер, професійна казкарка, яка не читає всі двісті казок братів Грімм, а майстерно декламує їх напам’ять. Поєднання неперевершеної міміки, жестів та переливів інтонації допомогли нам поринути в атмосферу казок, які ми прослухали у виконанні пані Ріттер. Додому ми повернулися втомленими, але задоволеними і тепер із ще більшим завзяттям будемо вивчати німецьку мову, аби прочитати всі двісті казок братів Грімм в оригіналі!


Дата: 2014-10-30 07:32:36


Останні новини закладу