Увага! 25 квітня 2024 р. з 11:00 до 13:00 на подвір'ї закладу відбуватиметься Благодійний великодній ярмарок. Запрошуємо усіх охочих придбати нашу продукцію!
Новини
Політичний квест

Команда Кафедра політології та держуправління ДонНУ імені Василя Стуса провела для учнів Школа-Ліцей 7 м.Вінниці політичний квест «Твори свою політику». Протягом гри три учнівські команди пройшли 4 станції (уряд, парламент, ЗМІ та громадянське суспільство) та успішно відповіли на запропоновані завдання.

Учнівські команди за допомогою національних прапорів визначили назви законодавчих органів різних країн, ідентифікували закордонних політиків за допомогою важливих цитат та події, які з ними були пов'язані. Також, завдяки грі «політичний крокодил» відгадали вітчизняних політиків, розшифрували політичні карикатури та надали обґрунтовані коментарі щодо власної позиції та оцінки зображень.

За результатами проходження станцій та виконаних завдань 2 місце посіла «Команда Валєри». 1 місце поділили між собою команди «Лінгвісти» та «Мафія 7-го ліцею»

Вітаємо та бажаємо підкорювати надалі все вищі вершини!

 

 

 
 

Дата: 2018-03-26 00:06:42


Останні новини закладу