Увага! 25 квітня 2024 р. з 11:00 до 13:00 на подвір'ї закладу відбуватиметься Благодійний великодній ярмарок. Запрошуємо усіх охочих придбати нашу продукцію!
Новини
«Енергоефективні школи: нова генерація»

13-15 травня 2019 року в с. Приморський Посад Запорізької бласті на базі відпочинку «Факел» проведений фінальний захід за результатами конкурсу серед команд міжрегіональних класів, які об'єднують учнів загальноосвітніх навчальних закладів із Вінниці,
Дніпра, Києва, Новодонецького, Білозерського, Бурштина, Енергодара та Зеленодольська в рамках Проекту ДТЕК «Енергоефективні школи: нова генерація».
Вітаємо з фіналом та перемогою у Проекті ДТЕК «Енергоефективні школи : нова генерація» переможців, які отримали диплом ІІ Ступеня:
- Сулим Мирослав
- Дейкін Гліб
- Коба Богдан
- Налепов Олександр
- Томащук Міхаїл
- Юрченко Дмитро
На фіналі визначені найуспішніших учнів, які братимуть участь у Проекті « Кар'єра 4.0», одним з них є учень нашої школи-ліцею №7 Налепов Олександр 9 Е.
А також подяку за роль кращого спів ведучого у телевізійному проекті «travel-viog "Energy school" та активну участь у знімальному процесі отримав Володимир Сметанюк 9Е клас.
Щиро дякуємо вчителю-куратору проекту Білан Людмилі Степанівні за підготовку команди та соціальному педагогу Рудаковій Юлії Віталіївні за супровід команди на зустрічах. 
 
 
 
 
 
 

Дата: 2019-05-23 22:42:08


Останні новини закладу