Увага! 25 квітня 2024 р. з 11:00 до 13:00 на подвір'ї закладу відбуватиметься Благодійний великодній ярмарок. Запрошуємо усіх охочих придбати нашу продукцію!
Новини
«Тиждень безпеки життєдіяльності, цивільного захисту та охорони праці»

З 17.04 по 24.04.2018 року у закладі проводився «Тиждень безпеки життєдіяльності, цивільного захисту та охорони праці», під час якого цікаво та змістовно проведено тематичні виховні години та позакласні заходи, вікторини, виставки тематичних плакатів та конкурси дитячого малюнка, низка радіопередач, перегляд відеороликів, майстер-класи з ЦЗ. 
Методистом НМЦ ЦЗ та БЖД Вінницької області Гатаулліним Р.Г. були проведені заняття для вчителів та технічних працівників закладу.
24 квітня у «День ЦЗ» відбулися заняття з надання першої домедичної допомоги для учнів 7-х, 8-х, 9-х класів представниками кафедри «Медицини катастроф» Вінницького Національного медичного університету ім. М.Пирогова, зустрічі учнів 1-6-х класів закладу з представниками ДСНС, служб охорони громадського порядку, порятунку та першої медичної допомоги, газової служби. Було відпрацьовано дії особового складу закладу за сигналом «Навчальна пожежна тривога» (евакуація). На лінійці підведено підсумки «Тиждень безпеки життєдіяльності, цивільного захисту та охорони праці»» та «Дня ЦЗ».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дата: 2018-05-06 00:46:34


Останні новини закладу