Увага! 25 квітня 2024 р. з 11:00 до 13:00 на подвір'ї закладу відбуватиметься Благодійний великодній ярмарок. Запрошуємо усіх охочих придбати нашу продукцію!
Новини
Мовні курси у Німеччині

Маленька казка у великому місті або літні канікули під назвою "щастя".

Мрії здійснюються! Учні з різних країн світу, завдяки Гете -Інституту та організаторам проекту "Школи : партнери майбутнього", укотре отримали можливість опинитись у казці!

Отже, ласкаво просимо в маленьке містечко щастя – Швебіш Галь. Саме це місто в Німеччині ласкаво вітало учнів з 12 країн світу в серпні цього року! Серед країн-учасників були Естонія, Боснія і Герцеговина, Англія, Греція, Китай, Корея, США, Еквадор, Гана і ,звичайно ж, Україна. Україну представляли учні шкіл-партнерів із Вінниці, Черкас, Одеси та Сум. Учасниками цьогорічних мовних курсів у Німеччині стали ліцеїсти нашого закладу: Цихунь Ангеліна, Коба Юлія та Власюк Святослав. Мовні курси Гете- Інституту в місті Швебіш Галь залишили яскраві спогади на все життя ! 21 день пролетів просто непомітно! Але кажуть «Не шкодуй, що все минуло…радій ,що це було», - і це дійсно так!


Дата: 2011-11-07 12:01:24


Останні новини закладу