Увага! 25 квітня 2024 р. з 11:00 до 13:00 на подвір'ї закладу відбуватиметься Благодійний великодній ярмарок. Запрошуємо усіх охочих придбати нашу продукцію!
Новини
Літня академія

Стипендіати програми Гете-Інституту „ Studienbrücke“ мали можливість цього літа навчатися в літній академії МІNТ (м.Київ) . Серед 22 учасників із України та Казахстану були 4 учні школи-ліцею №7 : Степанчук Ярослав (10-ЛЮ), Паньків Анастасія (11-М) , Бубновська Наталія(11-Е) та Бабійчук Олександр(11-М). Юні учасники літньої академії слухали цікаві лекції з математики, інформатики та фізики, а також працювали в лабораторіях Київського політехнічного інституту.

На заняттях з риторики з професором АндреасомГінсдахом ( Німеччина) стипендіати покращували знання з німецької мови. Але не тільки аудиторії були в центрі уваги літньої академії, але й цікаві заходи у вільний час : екскурсії в музей в селі Пирогово, в музей « Експериментаріум» та навіть перегляд футбольного матчу між збірними Німеччини та Франції в посольстві Німеччини в Україні.


Дата: 2014-09-23 11:30:58


Останні новини закладу